Menu


MAILSYSTEEM
PRIJZEN

Al vanaf € 95!MAILSYSTEEM PRIJZEN

De tarieven van het mailsysteem:
1. Eenmalige setup € 95
2. Verzenden vanaf € 0,01 p/st.


Daarnaast zijn er de volgende extra’s mogelijk:1. Eenmalige setup € 95

Het tarief voor de eenmalige setup van MiNTMAIL (zonder koppelingen) is € 95. Dat is voor de implementatie van het online account inclusief 1 basis sjabloon. Wil je ook een Softwear-koppeling erbij? Dan bedragen de setupkosten inclusief 1 basis sjabloon € 195.

Het grote verschil met andere mailsystemen is dat wij het mailsjabloon voor je implementeren en kant-en-klaar opleveren! Eerst bespreken we samen met jou de wensen. Vervolgens maken we een ontwerp hoe het eruit kan komen te zien. Dat stemmen we met je af, totdat jij tevreden ermee bent.

Dus bij MiNTMAIL hoef je geen keuze te maken uit honderden sjabloons om vervolgens nog allerlei instellingen te moeten doen voordat je aan de slag kunt. Wanneer het account met sjabloon gereed is, inclusief logo, adres, footer, kun je meteen beginnen met verzenden!

Het implementatieproces, dus na definitief akkoord op het ontwerp, neemt dan nog gemiddeld slechts enkele werkdagen in beslag.


NAAR BOVEN ^


2. Verzenden vanaf €0,01 per stuk

De verzendkosten gaan volgens het principe pay-as-you-go (betalen naar verbruik) ofwel creditbundels. Je koopt van tevoren een creditbundel waarmee je je mailing(s) kunt versturen. Zie de beschikbare bundels hieronder:


Aantal credits Prijs bundel Prijs 1 credit
2.000 € 60 € 0,030
5.000 € 135 € 0,027
10.000 € 240 € 0,024
25.000 € 525 € 0,021
50.000 € 900 € 0,018
100.000 € 1.500 € 0,015
250.000 € 3.000 € 0,012
1.000.000 € 10.000 € 0,010
1 verzonden nieuwsbrief-mail kost 1 credit
1 verzonden waardebon-mail kost 2 credits


Zodra de betaling is ontvangen, worden de credits toegevoegd aan je account. Wanneer je bijvoorbeeld een saldo van 2000 credits hebt en vervolgens een nieuwsbrief verstuurt naar 1500 contactadressen, dan heb je na verzending dus nog 500 credits over.

Er is geen sprake van een abonnement of andere jaarfees. Credits blijven onbeperkt geldig, echter zijn niet terug te vorderen voor geld.

Alle op deze website vermelde bedragen zijn exclusief btw.


NAAR BOVEN ^
aanmeldformulier 2

A. Aanmeldformulier (€ 110)

Via een online aanmeldformulier kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

Het aanmeldformulier is een los, zelfstandig formulier dat wordt vertoond op een aparte pagina buiten jouw website. Via een link, knop of afbeelding in jouw website kun je naar dit aanmeldformulier verwijzen, waarna het verschijnt. Wij kunnen, indien gewenst, jou hiermee assisteren.

Tarieven:
Zelfstandig aanmeldformulier € 110
Ontwerpen van knop/afbeelding om naar aanmeldformulier toe te linken / hulp bij plaatsing: meerprijs, op aanvraag


NAAR BOVEN ^
sjabloon lessismore 1

B. Extra sjabloon (€ 110)

Het kan handig zijn om van meerdere sjabloons gebruik te maken. Bijvoorbeeld wanneer je een ander sjabloon wilt gebruiken voor een apart segment van jouw bedrijf. Of wanneer je onderscheid wilt maken tussen mailings met algemeen nieuws en nieuwe collecties.

Maatwerk is ook mogelijk. Het tarief voor een maatwerk sjabloon hangt af van de specifieke wensen. Wanneer je deze aan ons doorgeeft, kunnen we een prijsofferte toedoen.

Tarieven:
Extra basis sjabloon € 110,00.
Ontwerpen van maatwerk sjabloon: meerprijs, op aanvraag

Softwear-gebruikers kunnen ook waardebonnen mailen. Indien je nieuwsbrieven én waardebonnen wilt gaan mailen dan heb je ook een extra sjabloon nodig, vanwege weergave van de spaarpunten en de barcode die dan kan worden weergegeven in de mailings. Dit extra sjabloon kost wederom € 110.
Indien je uitsluitend van MiNTMAIL gebruik maakt om waardebonnen of nieuwsbrieven te mailen, dan heb je maar 1 sjabloon nodig. Je betaalt dan niets extra's want dit is inbegrepen in de setupprijs.


NAAR BOVEN ^
waardebon slide

C. Softwear koppeling (€ 100)

De eenmalige setup voor een koppeling met het kassasysteem Softwear kost € 100.

Dus voor gebruikers van het kassasysteem Softwear zijn de eenmalige setupkosten:
€ 95,00 standaard setup + € 100,00 voor de Softwearkoppeling = € 195,00. Dat is inclusief een nieuwsbrief of waardebon sjabloon.

Wil je een 2e sjabloon erbij, bijvoorbeeld voor de waardebonnen? Dan kost dat eenmalig € 110 euro extra.

Zodra de koppeling met Softwear is gelegd, dan kunnen selecties van contactadressen binnen Softwear worden gemaakt om deze vervolgens met 1 druk op de knop te importeren in MiNTMAIL. Geen gedoe met imports draaien. Super easy!

Waardebonnen (inclusief barcode) zijn uitsluitend mogelijk indien je gebruik maakt van het Softwear kassasysteem.


NAAR BOVEN ^
softwear mailing vb

D. Overige

Wil je van MiNTMAIL gebruik maken, maar zit de gewenste koppeling er niet bij? Wil je graag een koppeling naar een ander kassasysteem? Of een compleet ander systeem? Of heb je een andere wens die niet genoemd wordt op onze website? Vrijwel alles is mogelijk, omdat we van oorsprong maatwerkspecialisten zijn.

Van oorsprong zijn wij een webontwikkelteam en bouwen wij maatwerk websites en webshops. Dat doen we nu al bijna 25 jaar. Dus we durven vol overtuiging te zeggen: de kennis is in huis! Voor al jouw verdere vragen betreft de creatie van visuals, ontwerpen van websites of elementen op websites, ontwikkeling van mobiele apps op Android of iOS, ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag verder!

NAAR BOVEN ^

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!